Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:45

تارتلت ميوه (بدون فر)

تارتلت ميوه (بدون فر)

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت آسیاب كرده 115 گرم

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی آبكرده 70 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 175 گرم

 

مخلوط میوه (هلو، كیوی، توت‌فرنگی...) 700 گرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

آب یك چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

مواد لازم رویه

 

مارمالاد دلخواه 175 گرم

 

آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

بیسكویت، شكر و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب‌های چربكرده‌ی تارتلت بریزید و آن را در كف و دیواره‌‌ی قالب فشرده كنید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش تارت و پای (شیرینی)

آن‌گاه قالب‌ها را در یخچال بگذارید. سپس مواد رویه، خامه و میوه‌های دلخواه‌تان را رویش بچینید و با ژلاتین حلكرده، میوه‌ها را براق و درخشان كنید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

مارمالاد و آبلیمو را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

 

برچسب ها: آموزش تارتلتانواع تارتلتکیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی میوه ایشیرینی بدون فرتارتلت ميوه تعداد بازديد: 3435 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است