Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:17

چيز كيك عسل و بادام

چيز كيك عسل و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 8-10 نفر

كره آبکرده  ٨٠ گرم

پودر بيسكوييت    ١٣٠ گرم

پودر بادام  ٤٠ گرم

پنير خامه‌اي   ٥٠٠ گرم

عسل   ١٥٠ گرم

تخم مرغ   ٢ عدد

خامه صبحانه  ٥٠ گرم

اسانس وانيل  یک دوم قاشق چايخوري

دارچين   یک دوم قاشق چايخوري

آرد  1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای روی چيز كيك

كره   ٢٥ گرم

عسل  ٥٠ گرم

شكر   يك قاشق  سوپخوري

شير   يك قاشق  سوپخوري

پرك بادام  ١٠٠  گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

کره، پودر بادام و پودر بيسكویيت را با هم مخلوط کنید و آن را كف قالب كمربندي به قطر ٢٥سانتيمتر بریزید و فشرده کنید.

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید.

سپس پنیر خامه‌ای و عسل را قدری با همزن برقی بزنید و بعد تخم‌مرغها را یکی یکی بیفزائید و هم بزنید.

حالا خامه، وانیل، دارچین و آرد را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن برقی بزنید.

اکنون مایه‌ فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و اطراف قالب را با فویل بپوشانید و درون ظرفی که دارای آب است قرار دهید.

اینک چیزکیک را در حدود یک ساعت و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

در آخرین دقایق پایانی پخت، مواد رویه را فراهم کنید و آن را روی چیزکیک بریزید.

سپس دوباره چیزکیک را در فر بگذارید و 10 دقیقه دیگر، آن را بپزید. آن‌گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمه‌باز بگذارید تا چیزکیک به آرامی در فر خنک شود.

حالا روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اکنون چیزکیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مواد رویه

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره و شکر آب شوند.

برچسب ها: چیز کیککیک بادامآشپزباشیشور و شیرینچيز كيك عسل و بادامکیک عسل تعداد بازديد: 1133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟