Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:33

تارتلت پنیر و انگور

تارتلت پنیر و انگور

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

كره‌ی سرد و خردكرده 150 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2عدد

 

شكر یك قاشق سوپخوری

 

آب سرد یخچالی 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم

 

پنیر خامه‌ای 225 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته 150 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

 

انگور نیمه كرده و هسته گرفته 200 گرم

 

مارمالاد زردآلو 4 قاشق سوپخوری

 

آب یك قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سهیلا جباری

 

آرد را در كاسه‌ی مناسبی الك كنید و كره را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را با آرد مخلوط كنید.

زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به مواد قبلی بیفزائید.

حالا آب سرد را اضافه كنید تا مواد، به شكل خمیر درآید.

خمیر را درون كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

6 عدد قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید و خمیر را درون قالب‌ها پهن كنید.

روی آن‌ها را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری حبوبات بریزید.

قالب‌ها را درون سینی بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

سپس حبوبات و كاغذ را از روی تارتلت بردارید و 5 دقیقه‌ی دیگر در فر(تاون) بپزید.

اكنون صبر كنید تا تارتلت‌ها خنك شوند بعد كرم را درون آن‌ها بریزید و با انگور بپوشانید.

حالا مارمالاد زردآلو را با آب مخوط كنید و كمی گرم نمائید. سپس از صافی عبور دهید و روی انگورها بریزید.

روش تهیه‌ی كرم

پنیر خامه‌ای، خامه، وانیلین و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش تارتلتانواع تارتلتکیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیتارتلت پنیرتارتلت انگوردستور تهیه تارتلت تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است