Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:39

تارت زردآلو

تارت زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد ۱۹۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

کره سرد (خرد کرده)  ۱۱۵ گرم

آب سرد 1-2  قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

 مواد لازم میانی

زردآلو هسته گرفته و خرد کرده ۴۵۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

کره ۳۰ گرم

نشاسته ذرت ۳۰ گرم

درصورت دلخواه می‌توانید زردآلو‌ها را به جای خرد کردن،  از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان در آید.

آن‌گاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید.

روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود.

اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.

سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد  قرار دهید.

حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.

 روش تهیه مواد میانی

زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود.

آن‌گاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: تارت و پایتارتآشپزباشیشور و شیرینتارت زرد آلوزرد الو تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟