Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:27

تارت موکاچینو

تارت  موکاچینو

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شکر 50 گرم

 

پودر کاکائو 30 گرم

 

کره سرد و خرد کرده 125 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد درشت

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

 

شکلات تلخ 300 گرم

 

خامه صبحانه 300 میلی لیتر

 

قهوه فوری 3 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 

خامه پر چرب 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

پنیر ماسکارپونه 60 گرم

 

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، نمک، پودر شکر و کاکائو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را به آن بیفزائید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا به صورت خمیر درآید.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون مواد میانی را روی آن بریزید و تارت را یک تا یک و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال بگذارید. قبل از مصرف روی آن پودر کاکائو بپاشید.

روش تهیه مواد میانی: شکلات و خامه را به روش بن‌ماری آب کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و به شکلات بیفزائید. آن‌گاه بگذارید خنک شود.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

برچسب ها: تارتتارت موکاچینوتارت شکلات و قهوهتارت شکلاتیتارت پنیری تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است