Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:15

تارتلت میوه‌ای

تارتلت میوه‌ای

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 250 گرم

پودر كاكائو   3 قاشق سوپخوری

كره 150 گرم

پودر شكر 3 قاشق سوپخوری

آب  2 تا 3 قاشق سوپخوری

شكلات ذوب كرده  50 گرم

مخلوط بادام و فندق خرد و برشته كرده  50 گرم

میوهی دلخواه 350 گرم

پودر ژله‌ی لیمو ترش 4 قاشق سوپخوری

 

نغمه ميرزايي

آرد و پودر كاكائو را درون كاسهای بریزید. بعد كره را اضافه كنید و با نوك انگشت، كره را به خورد آرد بدهید تا مواد به شكل خرده نان درآید. سپس پودر شكر و آب را بیفزائید تا خمیر صافی حاصل شود. خمیر را داخل كیسهی نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا روی سطح آرد پاشی شده، خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر به كمك وردنه باز كنید و درون قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر بیندازید. روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید و درون فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید و روی پنجرهی فلزی خنك كنید.

اكنون لبهی تارتلتها را درون شكلات و سپس مخلوط مغزها بزنید و با میوه‌‌ی دلخواه خود پر كنید و با قلممو روی میوهها ژله بمالید.

یادآوری: جهت تهیه‌ی ژله، آن را با یك دوم پیمانه آب جوش مخلوط كنید و پس از نیم بند شدن مصرف كنید.

 

برچسب ها: تارتلتتارتلت میوه ایانواع تارتتارت میوه ایطرز تهیه تارتلت میوه ای تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است