Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:05

تارتلت عسلی

تارتلت عسلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

پودر شكر 75 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 75 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

گلوكز 1 قاشق چایخوری

 

خلال پسته و بادام به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

آرد، پودر شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ و شیر را بیفزائید تا خمیر مناسبی، به دست آید. حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید.

قالب‌‌های كوچك تارت (تارتلت) – 4 سانتیمتری- را چرب كنید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در قالب‌های تارتلت بیندازید.

سپس به كمك چنگال روی خمیر را سوراخ كنید و به مدت تقریبی10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

همینكه نان تارتلت خنك شد، آن را با مواد میانی پر كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: تارتلتتارتآموزش تارتلتتارتلت عسلیانواع تارتلتکیک و شیرینیآموزش قنادیشیرینی و تارت تعداد بازديد: 1042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است