Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 12:17

تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

خمیر میل فوی (هزار ورق) به میزان لازم

سیب 3-4 عدد متوسط

مارمالاد زردآلو 2 قاشق سوپخوری

کرۀ آبکرده 50 گرم

پودر شکر الک کرده 50 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلی متر باز کنید و دایره‌ای به قطر 20 سانتیمتر از آن برش دهید.

آن گاه خمیر را روی صفحۀ سلیکونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و در سینی شیرینی پزی بگذارید.

حالا پوست سیب‌ها را بگیرید و هسته ها و قسمت میانی سیب را دور بریزید.

اکنون سیب‌ها را به ورقه های نازک برش دهید و برای جلوگیری از سیاه شدنشان، قدری آب لیموی تازه رویشان بپاشید.

آن‌گاه مارمالاد زردآلو را روی خمیر بمالید و سیب ها را رویش بچینید.

اینک روی سیب‌ها کره بمالید و پودر شکر بپاشید.

سپس تارت سیب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه سیب ها طلائی رنگ شوند، بپزید.

برچسب ها: شیرینی پزیطرز تهیه تارتآموزش شیرینی پزیآشپزباشیتارت سیبشور و شیرینتارت سیب فرانسویتارت فرانسویدستور تهیه تارت سیب فرانسویروش تهیه تارت سیب تعداد بازديد: 99 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است