Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:17

تارت‌گردوی شكلاتی

تارت‌گردوی شكلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

آرد ...................  ٢٠٠ گرم

شكر دانه ريز  ................   ٧٥ گرم

كره ................ ٩٠ گرم

تخم مرغ همزده  ...............  ١عدد

پوست پرتقال رنده كرده   .............٢ قاشق چايخوري

 

مواد لازم مياني

گلدن سيروپ يا عسل   ..............٢٠٠ گرم

شكر قهوه‌اي...................   ٤٥ گرم

كره  ............... ٥٠ گرم

تخم مرغ همزده  .................  ٣ عدد

اسانس وانيل .............١ قاشق چايخوري

گردوی برشته و خرد كرده  ............... ١٧٥ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :

روش‌تهیه

آرد و شکر را در کاسة دستگاه غذا ساز بریزید، كره را  بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید، آن‌گاه  تخم‌مرغ  و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایة میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجة سانتيگراد بپزيد.

روش تهية مایة مياني

عسل، شكر، شكلات و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شکر، کره و شکلات آب شود. آنگاه ظرف را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا مایه خنك شود. سپس  تخم‌مرغ‌ها، وانيل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

خواص گردو

گردو سرشار از چربی و کالری است، گردو از لحاظ دارا بودن چربی‌های چنداشباع‌نشده از بیشتر مغزها غنی‌تر است. فراوان‌ترین چربی موجود در گردو اسید چرب امگا-۶ است که اسید لینولئیک نامیده می‌شود.

برچسب ها: تارتتارت‌گردوی شكلاتیطرز تهیه تارت‌گردوی شكلاتی تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟