Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 08:49

تارتلت شكلات و نوتلا

تارتلت شكلات و نوتلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 قالب تک نفره 

پرک جوی دو سر ١٤٠ گرم

گردوی خرد کرده ٩٠ گرم 

(از فندق یا بادام هم می‌توانيد استفاده کنید)

موز 1 عدد

خرمای هسته گرفته ۵ عدد

شکر قهوه‌ای ٦٠ گرم

کره نرم شده ۵۰ گرم

اسانس وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

خامه صبحانه ٢٠٠ گرم

شکلات خرد کرده ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیری)

نوتلا 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوه‌ای، کره، وانیل و نمک را در کاسه ‌دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه این مخلوط را در قالب‌های تارتلت بریزید به گونه‌ایکه کف و دیواره قالب‌ها را بپوشاند.

سپس قالب‌ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا مواد میانی را در قالب روی مواد قبلی بریزید و دوباره تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال بگذارید.

اکنون در صورت دلخواه روی تارتلت را با گل‌های ساخته شده از فوندانت‌ بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد! آن‌گاه شکلات را اضافه کنید تا با حرارت خامه آب شود.

سپس نوتلا را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

یادآوری

می‌توانید تارتلت شکلات و نوتلا را با انواع میوه نیز بیارائید.

 

برچسب ها: تارتلتآشپزباشیدستور تهیه تارتلتشور و شیرینتارتلت شكلات و نوتلاروش تهیه تارتلت شكلاتطرز تهیه تارتلت نوتلا تعداد بازديد: 1237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است