Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:28

تارت بادام

تارت بادام

shooroshirin7

0 1

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد  200 گرم

 

نمك  1 پینچ

 

كره‌ سرد و خردكرده  130 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ  1 عدد

 

آب سرد  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم كرم بادام

 

كره‌ نرم  150 گرم

 

شكر 150 گرم

 

وانیلین  یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

بادام آسیاب كرده 200 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

نكات مهــم

خمیر تارت، خمیر ترد و شكننده‌ای است كه در تهیه هر گونه تارت از میوه‌ای گرفته تا شكلاتی، كاراملی و غیره، به كار می‌آید.

 از نكات بسیار مهم و درخور توجه در ساختن خمیر تارت، سرد بودن مواد لازم از جمله كره و آب است. گام بعدی نحوه مخلوط كردن مواد است، به گونه‌ای كه خمیر سفت و فشرده نشود.

زیرا در این صورت خمیر لطافتش را از دست می‌دهد و مطلوب نخواهد بود. همچنین گاهی ورز دادن آن موجب گرم شدن خمیر و در نتیجه از بین رفتن كیفیت تارت می‌شود.

بنابراین می‌باید برای مخلوط كردن كره و آرد، از نوك انگشتان استفاده كنید نه از كف دست.

برای حصول نتیجه بهتر حتماً خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود بعد آن را در قالب پهن كنید.

در خمیرهای تارتی كه از بادام، گردو و یا فندق نیز استفاده می‌شود دقت كنید كه مغزها كاملاً آسیاب و نرم شده باشد تا در اثر درشت بودن آن‌ها بافت خمیر زبر و ناهموار نگردد.

 

روش تهیه

 قالب تارت به قطر 25 سانتیمتر را چرب كنید.

آرد الك كرده و نمك را در كاسه‌ای بریزید و كره را بیفزائید. آن‌گاه با نوك انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان

در آید. سپس زرده‌ تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط را خمیر كنید. حالا خمیر را در كیسه‌ نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد خمیر را به ضخامت 3میلی‌متر باز كنید و در قالب پهن نمائید.

اكنون قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید.

حالا با چنگال سوراخ‌هایی روی خمیر ایجاد كنید و كرم را درون قالب، روی خمیر بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20-25 دقیقه قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه‌ كرم بادام: كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و در آخر بادام را اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.

یادآوری: بهتر است این مایه را كمی درون یخچال قرار دهید و بعد درون‌تارت بریزید.

 

برچسب ها: تارتآموزش تارتقنادیانواع تارتآموزش شیرینی پزیتارت بادامدسر بادام تعداد بازديد: 903 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است