Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 13:26

تارتلت کاسترد و شکلات

تارتلت کاسترد و شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

خمیر تارت شکلاتی 1 واحد

مواد لازم برای تهیه کاسترد:

شیر 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

شکر  60 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

مربای آلبالو حدود 100 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

خمیر تارت شکلاتی را مطابق دستورالعمل تارت در صفحه 19 آماده سازید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در شش قالب یا رینگ تارتلت به قطر تقریبی 8 سانتیمتر قرار دهید.

آن‌گاه قالب‌ها را نیم ساعت در یخچال نگه‌ دارید و بعد رویشان را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و تارتلت را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید.

سپس کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقة دیگر، تارتلت را بپزید. حالا تارتلت‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

آن‌گاه داخل تارتلت‌ها مربای آلبالو بریزید و روی مربا را با کرم کاسترد بپوشانید. اکنون تارتلت‌ها را در یخچال بگذارید تا کاسترد اندکی سفت شود.

سپس روی تارتلت‌ها را با خامة قنادی فرم گرفته و مربای آلبالو بیارائید.

روش تهیه کاسترد: شیر را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر، آرد، نشاسته ذرت و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه اندکی از شیر را به زرده‌های همزده بیفزائید و بعد همة مواد را به ظرف شیر برگردانید.

سپس مایه ‌فراهم کرده را پیوسته روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاسترد بپزد و غلیظ شود.

حال روی کاسترد را بپوشانید تا رویه نبندد و پس از خنک شدن آن را مصرف کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیآموزش تارت و پایتارتلت خوشمزهتارتلت کاسترد و شکلاتآموزش تارتلت کاسترد تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است