Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:29

پای كرۀ بادام زمینی و شكلات

پای كرۀ بادام زمینی و شكلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

 بيسكوييت شكلاتی دايجستيو آسیاب کرده ٢٠٠ گرم

كره نرم٨٠ گرم

مواد لازم میانی:

پنير خامه ای ٢٥٠ گرم

كره بادام زمینی كرانچی ١٥٠ گرم

پودر شكر ٥٥ گرم

پودر دارچين  یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه صبحانه 140 گرم

پودر ژلاتين یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

مواد لازم رویه:

كره نرم ٢٥ گرم

شكلات تلخ (خرد کرده) ٥٥ كرم

خامه ‌صبحانه  70 گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

بيسكوييت را با كره مخلوط كنيد و آن را در قالب پای (دیواره از کف جدا شود) به قطر 23 سانتیمتر بریزید و  پرس كنيد و در يخچال قرار دهيد تا سفت شود.

آن‌گاه پنير خامه‌ای، كره بادام زميني و پودر شکر را با همزن برقی مخلوط كنيد تا يكدست شود و دارچين را بیفزائید

سپس پودر ژلاتين را در ٢ قاشق سوپخوری آب سرد حل كنيد و به روش بن ماری (روی بخار آب‌ جوش) حل کنید تا كاملا شفاف شود. 

حالا دو سوم خامه را به مخلوط پنیر و كره بادام زمینی بیفزائید و بعد ژلاتین را درون آن بریزید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب، روی بیسکویت بریزید و پای را  یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه میانی ببندد.

مواد فيلينگ را روی كراست ريخته و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شود.

سپس مخلوط شکلات و کره را روی پای بریزید و صاف کنید. حالا پای را دوباره در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود. اینک روی پای را با خامه فرم گرفته بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: کره، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: پای شکلاتیآشپزباشیمحیا ربیعیدسر خوشمزهدسر مدرنپای کره بادام زمینی و شکلاتپای و تارت تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است