Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:14

تارت پنیر و انجیر

تارت پنیر و انجیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای تعداد 6-8 نفر

آرد 150 گرم

نمک 1 پینچ

پودر بادام  25 گرم

کره  سرد (خرد کرده)  75 گرم

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

آب 600 میلی لیتر

شکر دانه ریز 100 گرم

انجیر 6 عدد

پنیر لبنه 500 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد

اسانس وانیل  یک‌دوم  قاشق چایخوری

عسل 30 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، نمک و پودر بادام را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را به آن  بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10×20 سانتی متر پهن نمائید.

روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر  تارت را  در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به  مدت 15 دقیقه بپزید .

 بعد کاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون مایه میانی را روی خمیر بریزید و تارت را 20  دقیقه در فر  بپزید.

همینکه تارت خنک شد، رویش را با انجیر بیارائید و برای پذیرائی در ظر ف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مایه میانی: آب، نیمی از شکر و انجیر را در ظرف مناسبی (سس پن) بریزید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید.

آن‌گاه پنیر، زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی بزنیدتا صاف و یکدست شود. سپس باقیمانده شکر و عسل را به آن بیفزائید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر تابستانیانواع تارت و پایدسر خوشمزهتارت پنیر و انجیردسر با انجیر تعداد بازديد: 1768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است