Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:45

پای گیلاس و زردآلو

پای گیلاس و زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد ..............220 گرم

نمک.......... یک چهارم قاشق چایخوری

کرة سرد (خرد کرده)................. 115 گرم

زردة تخم‌مرغ ................1 عدد

آب........... 2 - 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

مارمالاد زردآلو ...............60 گرم (حدود یک چهارم پیمانه)

زردآلوی نصف کرده و هسته گرفته.......... 10 عدد

گیلاس هسته گرفته.............. 10 عدد

کره............ 50گرم

پودر شکر............. 50 گرم

تخم‌مرغ ............1 عدد

پودر بادام........... 30 گرم

آرد ............25 گرم

پوست لیموی رنده کرده............. 1 قاشق چایخوری

پرک بادام................ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

آرد و نمک را در کاسة مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

 سپس زردة تخم‌مرغ و ‌آب را مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و رویش مارمالاد زردآلو بریزید. اینک داخل زردآلوها گیلاس بگذارید و آنها را روی مارمالاد بچینید.

آنگاه کره، پودر شکر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد پودر بادام، آرد و پوست لیمو را افزوده اضافه و مخلوط کنید. اینک مایة فراهم کرده را روی زردآلوها بریزید و پرک بادام را روی آن بچینید. سپس پای را به مدت تقریبی 30-35 در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید.

 

خواص  زردآلو

اولین فایده ی عنوان شده از میوه ی شیرین زردآلو در بخش سلامت نمناک مختص دستگاه گوارش است. فیبر محلول در زردآلو، حرکت روده را بهبود می بخشد که باعث دفع بهتر مدفوع می شود. علاوه بر این اسیدهای چرب را سریع تجزیه می کند که موجب بهبود هضم می شود. فیبر موجود در زردآلو یبوست و نفخ را درمان می کند.

برچسب ها: آموزش آشپزیپایمارمالاد زردآلوپای گیلاس و زردآلوطرز تهیه پای گیلاس و زردآلو تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است