Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:17

تارت موكاچینو

تارت موكاچینو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

پودر كاكائو 30 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 50 گرم

 

كره سرد 125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

شكلات سیاه آبكرده 300 گرم

 

خامه فرم‌گرفته 300 گرم

 

قهوه حل‌كرده در آب 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

خامه‌فرم‌گرفته 180 گرم

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو جهت تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد، پودر كاكائو، نمك و شكر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر یكدستی حاصل شود.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. بعد در قالب چرب‌كرده 23 سانتیمتری تارت پهن سازید.

 حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید حال كاغذ و حبوبات را بردارید. اكنون صبر كنید تا نان تارت كاملاً خنك شود.

 آن‌گاه مواد میانی را در آن بریزید و 40 دقیقه دیگر تارت را بپزید. همینكه تارت خنك شد، مواد رویه را روی آن بریزید و با پودر كاكائو بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط ‌كنید و روی حرارت ملایم قراردهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.

روش تهیه مواد رویه: خامه فرم‌گرفته، پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: تارتآموزش شیرینیآموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتطرز تهیه شیرینیطرز تهیه تارتمواد اولیه تارتدستور تارتمژگان فرهنگتارت موكاچینو تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است