Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:07

تارت باتراِسكاچ

تارت باتراِسكاچ

shooroshirin5

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

آرد 250 گرم

 

پودر شكر 30 گرم

 

زرده‌‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم كرم باتر اسكاچ

 

شكر قهوه‌ای 185 گرم

 

آرد 40 گرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر

 

كره 45 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم مرنگ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 80 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره را با سر انگشتان به خورد آرد دهید، پودر شكر را بیفزایید و با افزودن زرده‌‌ی تخم‌مرغ و آب مواد را خمیر كنید. آن‌گاه خمیر را در كیسه‌ی نایلونی، در یخچال بگذارید.

پس از 30 دقیقه خمیر را به ضخامت 3 میلی‌متر باز كنید و در قالب چربكرده‌ی 22 سانتیمتری تارت پهن نمائید. سپس قالب را 20 دقیقه در یخچال نگه‌دارید.

حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و كرم باتراسكاچ را روی تارت بریزید و سطح آن را با مرنگ بپوشانید.

اكنون دوباره قالب را در فر بگذارید و 10 دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانی كه مرنگ طلایی‌رنگ شود، تارت را بپزید.

همینكه تارت خنك شد، آن را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ی كرم باتراسكاچ

شكر قهوه‌ای و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و شیر را كم‌كم بیفزائید و هم بزنید.

سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید و بعد كره را اضافه كنید و به مدت 8 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا كرم كمی غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین و زرده‌‌ی‌تخم‌مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.

روش تهیه‌ی مرنگ

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

آن‌گاه كم‌كم شكر را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا شكر در سفیده‌ها حل شود. در آخر وانیلین را اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش تارتآموزش قنادیانواع تارتتارت باتراسكاچدستور تارتدستور مرنگدستور کرم باتر اسکاچ تعداد بازديد: 899 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است