Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 04:56

تارتلت لیمو

تارتلت لیمو

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 185 گرم

 

پودر شکر 40 گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

کره سرد خرد کرده 135 گرم

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

آب سرد در صورت نیاز 1-2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

 

آبلیموی تازه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

شکر 150 گرم

 

آرد ذرت 4 قاشق چایخوری

 

آب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

کره 20 گرم

 

ژلاتین 4 ورق

 

خامه صبحانه 300 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، پودر شکر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. حالا زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و مخلوط کنید. مراقب باشید که خمیر را ورز ندهید!

سپس چنانچه خمیر خشک بود، اندکی آب سرد به آن بیفزائید و خمیر را به شکل توپ جمع کنید و در کیسه نایلونی بگذارید. اکنون خمیر را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و در قالب‌های تارتلت و یا قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید.

اضافی اطراف خمیر را بگیرید و قالب‌ها را نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا روی خمیر تارت را با کاغذ روغنی بپوشانید و رویش را با حبوبات و یا دانه‌های سرامیکی مخصوص سنگین کنید که کف خمیر بالا نیاید!

آن‌گاه خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید. اینک 15 دقیقه دیگر خمیر تارت را بپزید تا طلائی رنگ شود.

همینکه تارت خنک شد، آن را با کرم لیمو پر کنید و در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد و تارت آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم لیمو: آبلیمو، پوست لیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. آن‌گاه آرد ذرت را در آب حل کنید و درون همان ظرف بریزید و پیوسته هم بزنید تا مایه اندکی غلیظ شود.

سپس کره را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آبش را دور بریزید و ژلاتین را درون کرم فراهم کرده بریزید.

اکنون صبر کنید تا کرم اندکی خنک شود ولی نبندد! آن‌گاه خامه را درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: آموزش تارتلتانواع تارتلتتارتلت لیموتارتلت لیموییتارتلت ها تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است