Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 مرداد 1396 - 13:17

تارتاتین گلابی

تارتاتین گلابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

کره  50 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

گلابی پوست کنده 6 عدد

خمیر میل‌فوی (هزار لا) حدود 225 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره  و شکر را در تابه و یا ظرف نسوزی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کارامل شود.

آن‌گاه گلابی‌ها را از وسط نصف کنید و هسته‌هایش را درآورید. سپس گلابی‌ها را در کارامل تفت دهید تا طلائی رنگ شوند و بعد آنها را به گونه‌ای که قسمت برش خورده بالا باشد روی کارامل مرتب کنید.

حالا خمیر میل‌فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و دایره‌ای بزرگتر از قطر تابه، از خمیر برش دهید.

اکنون خمیر را روی گلابی‌های کارامل شده بگذارید و لبه‌هایش را داخل تابه ببرید. اینک تارتاتین گلابی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه تارتاتین را از فر درآورید و پس از 2 دقیقه آن را روی ظرف مناسبی برگردانید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید تارتاتین گلابی را با خامه همزده و یا بستنی وانیلی میل کنید.

برچسب ها: تارت و پایدسر با گلابیتارتاتینآشپزباشیافسانه ظروفیدسر تابستانیتارتاتین گلابیدسر خوشمزه تعداد بازديد: 84 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است