Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:27

موس تارت ليمو

موس تارت ليمو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  خمير :

آرد 200 گرم

شكر 2 قاشق چايخوري

نمك يك‌چهارم قاشق چايخوري

كره 125 گرم

آب سرد 2-3 قاشق سوپخوري

مواد لازم ميانی:

پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري

آب سرد 1 قاشق سوپخوري

آبليموی تازه يك‌دوم پيمانه (125 ميلي‌ليتر)

شكر 200 گرم

سفيده تخم‌مرغ 7 عدد

خامه فرم گرفته  200 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، شكر و نمك را در كاسه مناسبي بريزيد، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتانتان كره را با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آن‌گاه آب را بيفزائيد و مخلوط كنيد تاخمير مناسبی حاصل شود.

حالا در قالب تارت به قطر23 سانتيمتر پهن كنيد و دست كم 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس روی خمير را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانيد و آن را به مدت 20 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

اكنون كاغذ و حبوبات را برداريد و 10 دقیقه ديگر، خمير را بپزيد تا طلائي رنگ شود. همينكه تارت خنك شد، مواد ميانی را داخل آن بريزيد. تارت را دست كم 4 ساعت يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مواد ميانی : پودر ژلاتين را روی مخلوط آب، آب‌ليمو و شكر بپاشيد و آن را به روش بن‌ماری حل كنيد. آن‌گاه سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.

سپس محلول ژلاتين را به سفيده‌های زده شده بيفزائيد و بعد خامه را درون اين مايه بريزيد و به آرامی مخلوط سازيد.

برچسب ها: انواع موسآشپزباشیمهدیس رحیمیانموس تارتموس تارت لیمو تعداد بازديد: 1483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است