Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 27 مهر 1397 - 08:26

پای گریپ فروت

پای گریپ فروت

shooroshirin1

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت آسیاب كرده 200 گرم

 

كره‌ آبكرده 90 گرم

 

پوست گریپ فروت رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر ریز  120 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب گریپ فروت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

كره‌ خردكرده 125 گرم

 

خامه‌ صبحانه 300 گرم

 

مواد لازم رویه

 

گریپ فروت 1 عدد كوچك

 

شكر 100 گرم

 

آب  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفي

 

بیسكویت، كره و پوست گریپ فروت را با هم مخلوط كنید و در قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر بریزید. آن‌گاه مایه‌ میانی را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید.

سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و پای را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه مایه‌ میانی ببندد، بپزید. همینكه پای خنك شد، آن را یك شب در یخچال نگه دارید.

حالا پای را با خامه‌ فرم گرفته، فیله‌های گریپ فروت و مواد رویه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌مواد میانی: تخم‌مرغ‌ها و شكر را همراه با وانیلین در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت آب‌جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ‌ و غلیظ شود.

 آن‌گاه آب گریپ فروت و كره را بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه اندكی غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و بگذارید خنك شود. حالا خامه را به مایه‌ فراهم‌كرده و خنك شده بیفزائید.

روش تهیه‌ مواد رویه: پوست گریپ فروت را خلالی خرد كنید. شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید، پوست گریپ فروت را بیفزائید و شربت را 3 دقیقه‌ دیگر بجوشانید تا پوست گریپ فروت نرم و شفاف شود.

حالا آن را در صافی بریزید و بگذارید كاملاً خنك شود.

یادآوری: می‌توانید تلخی پوست گریپ فروت را بگیرید و بعد آن را در شربت بیندازید.

 

برچسب ها: پایانواع پایپای گریپ فروتتهیه پایپای با گریپ فروتمواد اولیه پای تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پای چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است