Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:05

تارت كدو حلوائی

تارت كدو حلوائی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر:

آرد 230 گرم 

كره سرد (خرد كرده) 100 گرم

پودر شكر 2 قاشق سوپخوري

وانيلين يك چهارم قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

آب سرد 80 میلیليتر (يك‌سوم پيمانه)

شير1 قاشق سوپخوری

مواد لازم ميانی:

كدو حلوائی 500 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

شكر قهوه‌ای 140 گرم

خامه صبحانه 80 گرم

دارچين1 قاشق چايخوری

جوز هندی (رنده كرده) يك دوم قاشق چايخوری

زنجفيل يك‌دوم قاشق چايخوري

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد را در كاسه مناسبی الك كنيد و كره را به آن بيفزائيد. آن‌گاه كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنيد تا مواد به شكل خرده نان در آيد. سپس پودر شكر، وانيلين و يكي از زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بيفزائيد.

حالا آب را كم‌كم افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد. مراقب باشيد كه خمير را ورز ندهيد زيرا موجب سفت شدن خمير میشود.

اكنون خمير فراهم كرده را در كيسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد. آن‌گاه خمير را به ضخامت تقریبی 2 میلی متر باز كنيد و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتيمتر قرار دهيد.

اضافیهای خمير را بگيريد و قالب را نيم ساعت در يخچال نگه داريد. حالا از اضافیهای خمير، برگ درست كنيد تا از آن براي آراستن تارت استفاده كنيد.

سپس روی خمير را با كاغذ روغني و سراميك‌های مخصوص، بپوشانيد و آن را 10 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. اينك كاغذ و سراميك‌ها را برداريد و 10 دقیقه ديگر، خمير تارت را بپزيد. 

در اين ميان برگ‌های ساخته شده از خمير را نيز روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذاريد، رويش مخلوط زرده تخم‌مرغ و شير بماليد و در فر بپزيد تا طلائي رنگ شود.

حالا مایه ميانی را در تارت پخته و خنك شده بريزيد و دوباره قالب را در فر بگذاريد و تارت كدو حلوائي را به مدت تقريبي 40 دقيقه، بپزيد. همينكه تارت خنك شد، آن را با برگ‌های ساخته شده بيارائيد.

روش تهیه مایه ميانی: كدو را به قطعات كوچك برش دهيد و بپزيد. آن‌گاه پوستش را بگيريد و كدو را پوره كنيد.

سپس تخم‌مرغ‌ها و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنيد و بعد پوره خنك شده كدو، خامه و ادويه‌ها را به آن افزوده و مخلوط كنيد.

يادآوری: میتوانيد تارت كدو حلوائی را همراه با خامه فرم گرفته و يا بستنی وانیلی سرو كنيد

برچسب ها: انواع تارتآشپزباشیافسانه ظروفیتارت کدو حلوائیانواع دسر با کدو حلوائی تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است