Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 20:04

تارت چیز‌کیک قهوه و کارامل

تارت  چیز‌کیک قهوه و کارامل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بيسكويت کامل گندم  ١٣٠ گرم

شكر  ١٠٠ گرم

كره  آبكرده  ٦٠ گرم

پنير ماسكارپونه ٢٤٠ گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

آب جوش ١٨٠ ميلي ليتر (سه چهارم پیمانه)

قهوه فوری ١ قاشق سوپخوری

دارچين   ١قاشق چايخوری

خامه صبحانه  ٥٠ گرم

شكلات شيری آبكرده برای تزئين

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

خامه صبحانه ١٠٠ گرم

سس كارامل آماده ١ قاشق سوپخوری

شكر قهوه‌ای ٢ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

بيسكويت و ٣٠ گرم از شكر و كره را با هم مخلوط كنيد و در قالب تارت به قطر ٢٠ سانتيمتر بریزید و فشرده سازید.

آن‌گاه قالب را در يخچال بگذاريد. سپس باقيمانده شكر و پنير خامه‌اي را با سرعت متوسط همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخم‌مرغ را به آن بیفزائید.

حالا آب‌جوش، قهوه و دارچين را با هم مخلوط كنيد و به مايه پنيري اضافه كنيد و بعد خامه صبحانه را بيفزائيد.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب روی بيسكويت بريزيد و چیزکیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجه سانتيگراد بپزيد.

همینکه چیزکیک خنک شد، آن را دست‌کم ٣ ساعت و يا يك شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک چیز یک را با شكلات آبكرده و سس كارامل بیارائید.

روش تهیه سس کارامل

تمامی مواد را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: آموزش انواع تارت و پایآشپزباشیمهدیس رحیمیانتارت چیز کیک قهوه و کاراملتارت چیز کیکطرز تهیه تارت چیز کیک قهوه و کارامل تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است