Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 15:41

مینی تارت بادامی

مینی تارت بادامی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود42 عدد:

کره نرم شده 150 گرم

پودر شکر 80 گرم

تخم‌مرغ 1عدد

وانیلین یک‌چهارم  قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

مواد لازم رویه:

کره 25 گرم

خامه ساده 25 گرم

عسل 50 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خلال بادام 130  گرم

آشپزباشی - مریم امیری

کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد را به این مایه افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس کیسهنایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر، باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در قالب‌های کوچک قرار دهید. به گونه‌ای که خمیر کف و دیواره‌های قالب را بپوشاند.

اینک قالب‌ها را در سینی شیرینی‌پزی  بچینید و تارت را  به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه اندکی از مواد میانی را در  تارت‌های پخته شده بریزید و 5 دقیقه، در فر قرار دهید تا بادام ها طلائی رنگ شوند. 

همینکه تارت‌ها‌ی بادامی خنک شدند، آنها را از قالب‌ جدا کنید و در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: انواع تارتشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریمینی تارنتارت بادامیمینی تارت بادامی تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است