Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:16

بيسكويت كرم بروله

بيسكويت كرم بروله

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای20-25

كرة نرم.................. 180 گرم

شكر قهوه‌اي روشن................ 110 گرم

شكر................. 100 گرم

تخم‌مرغ...................... 1 عدد درشت

اسانس وانيل................  1قاشق چايخوري

آرد................. 300 گرم

آرد ذرت................... 3 قاشق سوپخوري

بيكينگ‌سودا................ 1قاشق چايخوري

نمك ..................1پينچ

 

مواد لازم براي تهية كرم:

پنير خامه‌اي.................200 گرم

پودر شكر....................  160گرم

اسانس وانيل.................... 1 قاشق چايخوري

شكر براي پاشيدن بر روي كرم ................50 گرم

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و سيني شيريني‌پزي را با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس  تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و مخلوط سازيد. حالا مواد خشك را درون مخلوط تخم‌مرغي بريزيد و هم بزنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. اكنون هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوري، از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد. سپس به كم دستة قاشق چوبي، حفره‌اي روي آن ايجاد كنيد و با فاصله از يكديگر، در سيني بچينيد. اكنون بيسكويت‌ها را به مدت تقريبي 8-10 دقيقه، در فر بپزيد و روي پنجرة سيمي خنك كنيد. اينك روي هر بيسكويت، قدري كرم بريزيد و اندكي شكر بپاشيد. سپس با استفاده از دستگاه تورچ، شكر را كارامل كنيد.

روش تهية كرم: پنير خامه‌اي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: طرز تهیه کرم برولهبیسکوییتشکر قهوه ایبيكينگ‌سودابيسكويت كرم بروله تعداد بازديد: 211 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است