Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:26

ظرف میوه شكلاتی

ظرف میوه شكلاتی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكلات شیری 250 گرم

 

شكلات سفید 50 گرم

 

توت‌فرنگی تازه 15 عدد

 

فیسالیس 10 عدد

 

موز 10 برش

 

شكلات شیری (اضافی) 50 گرم

 

خامه فرم گرفته 200 گرم

آشپزباشی –مریم امیری

 

شكلات شیری را خرد كنید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه قالب بیضی‌شكل، مخصوص شكلات، به اندازه 5× 8 سانتیمتر را چرب كنید و شكلات را در آن بریزید. بعد از یك دقیقه، قالب را برگردانید تا شكلات اضافی داخل قالب خارج شود.

سپس صبر كنید شكلات ببندد و بعد این كار را تكرار كنید تا پوسته شكلات ضخیم‌تر شود. حالا قالب را در یخچال بگذارید و بعد از 2 ساعت، به آرامی شكلات را از قالب جداكنید.

اكنون شكلات سفید را به روش بن‌ماری آب كنید و میوه‌ها را تا نیمه در شكلات بزنید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد. اینك شكلات شیری (اضافی) را هم به روش بن‌ماری آب كنید و نیمه دیگر میوه‌ها را در آن بغلتانید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد.

آن‌گاه درون ظرف‌های شكلات را با خامه فرم گرفته پر كنید و میوه‌ها را روی خامه بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی شکلاتیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینی تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است