Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:12

شیرینی مینیاتوری

شیرینی  مینیاتوری

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

کره 60 گرم

 

پودر شکر 50 گرم

 

پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 120 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر‌شکر را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس پوست لیمو، وانیلین و تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی، به دست آید.

اکنون خمیر را در کیسه ‌نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر تقریبی 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه به کمک خلال دندان، سوراخ‌های کوچکی روی خمیر‌ها ایجاد کنید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه، بپزید.

شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و داخل حفره‌ها را با مارمالاد یا شکلات پر کنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی مارمالادیشیرینی مینیاتوریانواع شیرینی خشکبیسکویت مینیاتوری تعداد بازديد: 1975 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است