Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 16:01

یافارینگ

یافارینگ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25-30عدد

کره 180 گرم

شکر 100 گرم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

شکلات رنده کرده 50 گرم

آرد  275 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

شکلات آبکرده 100 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد سبک و کمرنگ شوند.

سپس پوست پرتقال و شکلات را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و به کمک پالت، آرد را با مواد مخلوط نمائید تا به شکل خمیر در آید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به طول تقریبی 20 سانتیمتر رول کنید و بعد آن را از وسط تا کنید، به هم بتابانید و به صورت حلقه درآورید.

اینک حلقه‌های فراهم کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، پشت شیرینی‌ها را در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

حالا شیرینی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیرییافارینگمواد لازم برای تهیه یافارینگطرز تهیه یافارینگ تعداد بازديد: 1872 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است