Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 09:23

بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردان

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

سفیده‌ تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

تخمه‌ آفتابگردان 100 گرم

 

تخمه‌ كدو 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

كره و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آن‌گاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه‌ 4  سانتیمتر ببرید. سپس روی خمیر سفیده‌ تخم‌مرغ بمالید، تخمه‌ها را بپاشید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، بیسكویت را بپزید. بیسكویت را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: بیسكویت شور با تخمه كدو و آفتابگردانبيسكويت شورروش تهيه بيسكويت شورمواد لازم بيسكويت شورآموزش بيسكويت شوربيسكويت شور با تخمهبيسكويت با تخمه آفتابگردان تعداد بازديد: 300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است