Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:50

ایریس

ایریس

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 750 میلی‌لیتر

 

شکر 375 گرم

 

گلوکز 250 گرم

 

شیر خشک 120 گرم

 

بیكینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری

 

وانیلین به مقدار لازم

 

کره 50 گرم

 

پودر کاکائو 50 گرم

آشپزباشی

 

شیر و شكر را مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.

در این هنگام، گلوکز را به آن بیفزائید و تا زمانی که مواد خوب غلیظ شود، روی حرارت نگه دارید (مقداری از مواد را داخل آب بریزید؛ اگر به صورت گلوله درآمد، آماده است).

سپس شیر خشک، بیكینگ‌پودر، وانیلین و کره را نیز مخلوط كنید و به مواد بیفزائید. بعد از آن، پودر کاکائو را به مواد اضافه نمائید.

سپس از روی حرارت بردارید و داخل سینی چرب‌كرده بریزید.

پس از آن‌که خنک شد، آن را با کارد به صورت مستطیل ببرید و رویش را با خلال پسته یا لپه‌ی پسته، بیارائید. آن‌گاه از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشیرینی تبریزیایریسدستور شیرینی اریس تعداد بازديد: 890 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است