Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 09:24

کوکی شکری

کوکی شکری

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

شکر 180 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد درشت

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد 450 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

آبلیموی تازه حدود 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شکر  250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

کره، پنیر‌خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، وانیل، پوست لیمو، اسانس بادام و مواد خشک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک شب در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

آن‌گاه خمیر قالب زده را با طرح مورد نظر خالی کنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 8-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را با آیسینگ بیارائید و شکر بپاشید.  

روش تهیه آیسینگ: آبلیمو را کم‌کم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت مناسب برسد.

 

برچسب ها: کوکی شکریکوکیز شکریشیرینی شکریکوکی با آیسینگشیرینی تزیینی تعداد بازديد: 285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است