Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:00

اسلایس موس شکلات سفید

اسلایس موس شکلات سفید

shooroshirin6

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر بیسکویت 250 گرم

 

پودر بادام  75 گرم

 

کره آبکرده 180 گرم

 

شکلات سفید 200 گرم

 

خامه صبحانه 60 میلی لیتر

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب سرد  3 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

شکر 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته 125 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بیسکویت، بادام و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید.

حالا شکلات، خامه و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات آب شود. اکنون ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید. اینک محلول ژلاتین را درون مخلوط شکلات بریزید و هم بزنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را همراه با خامه به موس افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواخت شود.

اکنون موس را در قالب روی بیسکویت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود. آن‌گاه موس را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: اسلایسشیرینی برشی شکلاتیشکلات سفیداسلایس موس شکلات سفیداسلایس شکلات سفید تعداد بازديد: 936 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است