Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:11

کوکی شکلات و مارسيپان

کوکی شکلات و مارسيپان

shooroshirin

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره...............125 گرم

شکر.................150 گرم

تخم‌مرغ.....................یک عدد

گردو خرد‌شده.................80 گرم

شکلات چیپسی................20 گرم

کشمش.............20 گرم

آرد..............300 گرم

بیکینگ‌پودر.....................3 قاشق چایخوری

وانیل.................يك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر..................2 قاشق سوپخوری

خمیر مارسیپان.....................100 گرم

مارمالاد زردآلو.................2 قاشق چایخوری

روش‌تهیه

شکر، کره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبک شود سپس تخممرغ و وانيل را اضافه کرده و مخلوط کنيد. آرد مخلوط شده با بيکينگپودر را به همراه شير، در دو مرحله اضافه کنيد تا خمير حاصل شود. گردو خرد شده، کشمش و شکلات چيپسي را مخلوط کرده و در آخر اضافه کنيد.

از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته و در دست گرد کنيد و روي سيني پوشانده شده با کاغذ روغني به فواصل 5 سانتيمتر از هم قرار دهيد. مارسيپان را با کمي سفيده تخممرغ مخلوط کرده، ورز داده و با وردنه باز کرده و به شکل گل برش زده و با شير روي شيريني بچسبانيد و در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار داده و پس از پخت، روي آنها را مارمالاد بماليد و کنار بگذاريد تا خنک شود.

براي اين شيريني ميتوانيد از مارسيپان فندقي يا شکلاتي استفاده کنيد.

برچسب ها: کوکیطرز تهیه کوکیکوکی شکلاتی تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است