Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:51

توپ های نارگیلی با كرم شكلاتی

توپ های نارگیلی با كرم شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

سفیده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

پودر نارگیل 180 گرم (2 پیمانه)

 

شكر‌ریز 150 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس شكلات

 

شكلات آبكرده 60 گرم

 

كره‌ی آبكرده 50 گرم

آشپزباشی- سحر سامانی

 

سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. آن‌گاه پودرنارگیل، شكر و آرد الك كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون با دست مرطوب، هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و با فاصله‌ی 2 سانتیمتر از هم در سینی چربكرده‌ی شیرینی‌پزی بچینید.

سپس روی این توپ‌ها را اندكی بفشارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی قدری طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

پس از 5 دقیقه شیرینی را روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید و صبر كنید تا كاملا خنك شود.

حالا هر دو عدد شیرینی را با كرم شكلات به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی كرم شكلات: شكلات و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه صبر كنید تا شكلات در دمای محیط خنك شود. سپس مخلوط شكلات و كره را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیتوپ های نارگیلیشیرینی نارگیلیانواع شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیكرم شكلاتی تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است