Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:34

ماكارون نارگیل

ماكارون نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  40 گرم

 

نمك  1 پینچ

 

پودرنارگیل  215 گرم

 

شیرعسلی 150 میلی‌لیتر

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی آرد و نمك را الك كنید. سپس پودر نارگیل را بیفزائید. بعد شیرعسلی و وانیل را اضافه كنید. آن‌گاه همه مواد را مخلوط كنید.

حالا هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری بردارید و با فاصله 3 سانتی‌متر از هم در سینی قرار دهید. اكنون به مدت 20  دقیقه در فر بپزید تا شیرینی‌ها طلایی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیماکارونشیرینی پزیآشپزباشیافسانه اسفندیاریماكارون نارگیلروش تهیه ماكارون نارگیل تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است