Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:19

نان نخودچی

نان نخودچی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر شكر نرم  250 گرم

 

روغن جامد مرغوب  250 گرم

 

آرد نخودچی  500 گرم

 

پودر هل  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

پودر شكر را همراه با روغن جامد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و لطیف شود.

 آن‌گاه آرد نخودچی و پودر هل را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر، نرم شود و چسبندگی پیدا كند.

 سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و رویشان خلال پسته بگذارید.

 اكنون خمیرهای قالب‌زده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای

170 درجه‌سانتیگراد بپزید. اینك سینی را از فر درآورید ولی به شیرینی دست نزنید.

 بعد از 3 تا 4 ساعت شیرینی نخودچی را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبایی بچینید.

 

برچسب ها: شيرينيشيريني پزينان نخودچیقناديانواع شيرينيپخت نان نخوديآموزش نان نخودي تعداد بازديد: 772 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است