Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 7 تیر 1401 - 23:23

شیرینی پنیری با مایکروویو

شیرینی پنیری با مایکروویو

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پنیر سفید..................150 گرم

آرد .............1 پیمانه

جوش شیرین................ 10 گرم

شکر.............. 2 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ................. 2 عدد

قهوه ترک............... برای تزیین به مقدار لازم

 

مواد برای شربت :

شکر................1 کیلوگرم

آب..................1 لیتر

 

مواد برای کرم :

قیماق................. 150 گرم

پنیر لبنه.................. 50 گرم

روش‌تهیه

پنیر، آرد، جوش شیرین و شکر را مخلوط کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزایید تا خمیر نرمی به دست آید، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت مستطیل 12×3 سانتی‌متری درآورید و در سینی فر که کاغذ انداخته‌اید بچینید و ابتدا 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد و سپس 6 دقیقه با دمای 190 درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد از خارج‌کردن از فر شیرینی را در سینی دیگری چیده و رویش شربت داغ بریزید، بعد از این که شربت جذب شیرینی شد بگذارید خنک شود و سپس کناره‌ها را با چاقو برش دهید و مابین سه برش از شیرینی‌ها کرم مالیده و روی هم بگذارید، در پایان روی آن را با قهوه ترک تزیین نمایید.

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

طرز تهیه کرم:

قیماق و پنیر لبنه را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینی پزیشیرینی پنیریطرز تهیه شیرینی پنیریشیرینی پنیری با مایکروویو تعداد بازديد: 22 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است