Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:25

شیرینی لیمو و بادام

شیرینی لیمو و بادام

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت شیرینی لیمو و بادام:

آرد سفید 100 گرم

بیكینگ پودر  یك دوم قاشق چایخوری سرخالی

پودر شكر 2 قاشق سوپخوری

كرهی خردكرده 60 گرم

تخم مرغ 1 عدد

خامهی فرم گرفته به میزان لازم

مواد لازم برای كرم بادام:

تخم مرغ   3 عدد

شكر دانهریز 125 گرم

پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 125 میلیلیتر

پودر بادام  80 گرم

خامه‌ی ساده 250 میلی‌لیتر

طرز تهیه شیرینی لیمو و بادام

فر (تاون) را با دمای 190درجهی سانتیگراد یا 375 درجهی فارنهایت یا شمارهی 5 گرم كنید. قالب مربعی به ضلع 23 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. سپس آرد، بیكینگپودر، پودر شكر و كره را، یا در دستگاه غذاساز بریزید یا با نوك انگشتان به صورت خرده نان درآورید. اكنون تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید و اضافه كنید و مواد را به شكل خمیر درآورید. اگر خمیر خشك بود، 1 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید. خمیر را داخل قالب پهن كنید و روی آن با چنگال چندین سوراخ ایجاد كنید. بعد به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از سرد شدن، كرم بادام را روی خمیر بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه، با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید تا سطح آن ببندد. بعد از خنك شدن، شیرینی را به اندازههای مورد نظر برش دهید و با خامهی فرم گرفته به مصرف برسانید.

روش تهیهی كرم بادام: تمام مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینی لیموطرز تهیه شیرینیشیرینی بادامطرز تهیه شیرینی بادام و لیمو تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است