Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:37

شيرينی ملكه بادام

شيرينی ملكه بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد مورد نياز براي يك سيني 40×30:

آرد................375 گرم

پودر قند...............125 گرم

روغن جامد.............170 گرم

تخم‌مرغ كامل..............2 عدد

هل..............2/1 قاشق چايخوري

خامه...............50 گرم

بيكينگ‌پودر................2/1 قاشق چايخوري

 

مواد رويه ملكه بادام:

عسل...............200 گرم

خلال بادام........ 200 گرم

كره................75 گرم

خامه................50 گرم

شكر................100 گرم

زعفران آب‌كرده.................2 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كنيد. بعد خامه و در آخر مواد خشك را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يكنواختي بدست آيد. كف سيني را چرب كرده و مواد را به طور يكنواخت پهن كنيد. سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده، سرو كنيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی سنتیطرز تهیهشیرینی خانگیشيرينی ملكه بادام تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است