Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:46

بیسكویت نارگیلی عسلی

بیسكویت نارگیلی عسلی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر شكر  110 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل 3 قاشق سوپخوری

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

آرد 225 گرم

 

پودر نارگیل (اضافی) 90 گرم

آشپزباشی –افسانه اسفندیاری

 

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید.

آن‌گاه پودر نارگیل، عسل و آرد را اضافه نمائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم‌كرده بردارید، به شكل توپ درآورید و در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید.

 توپ‌های نارگیلی را با فاصله در سینی بچینید، سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه بیسكویت را بپزید.

همینكه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسكویت نارگیلیبیسكویت عسلیبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویت تعداد بازديد: 1053 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است