Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 13:52

فاج شکلاتی با کره بادام زمینی

فاج شکلاتی با کره بادام زمینی

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 80 تکه 

کره بادام زمینی 500 گرم

کره 425 گرم

پودر شکر 500 گرم

شکلات تلخ 175 گرم

کره 55 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

قالب مربع 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید به گونه‌ایکه سلفون از اطراف لبه‌های قالب بلندتر باشد.

آن‌گاه کره بادام زمینی، کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود.

سپس دوسوم از این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.

در این میان، شکلات تلخ و کره (55 گرم) را در کاسه دیگری بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

حالا باقیمانده مایه کره بادام زمینی را به شکلات آبکرده بیفزائید و مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود.

اکنون مایه شکلاتی را روی مایه کره بادام زمینی، در قالب بریزید و آن را دست‌کم 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک فاج را از قالب جدا کنید و به مربع‌های دو و نیم سانتیمتری برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: دستور تهیه فاجطرز تهیه فاجفاجآشپزباشیشور و شیرینفاج شکلاتی با کره بادام زمینیدستور تهیه فاج شکلاتیروش تهیه فاج شکلاتی تعداد بازديد: 1015 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است