Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 09:44

شيرينی گردويی شكلاتی

شيرينی گردويی شكلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

18 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 40 عدد:

آرد................يك پيمانه

پودر قند.................يك‌دوم پيمانه

پودر دارچين................يك‌دوم قاشق چايخوري

كره‌ي خرد شده................يك‌دوم پيمانه

پودر گردو...............يك پيمانه

پوست ليموی رنده شده..................يك‌قاشق چايخوري

زرده‌ي تخم‌مرغ................يك عدد زده شده

 

روكش شكلاتي:

شكلات تلخ.................70 گرم

روغن نباتي گياهي................يك‌دوم قاشق چايخوري

روش‌تهیه

فر را با حرارت 160 درجه‌ي سانتي‌گراد(325 درجه‌ي فارنهايت) گرم كنيد.

آرد، پودر قند و پودر دارچين را در ظرفي مخلوط كنيد. كره را اضافه نموده و با نوك انگشتان مخلوط کنید تا به صورت خرده نان شود، پودر گردو، رنده‌ي پوست ليمو و زرده را اضافه و مخلوط كنيد تا به صورت خمير در بيايد. خمير به دست آمده را روي سطح آردپاشي شده ورز دهيد تا يك‌دست و نرم شود و به قطر كمتر از نيم سانت باز كنيد و با قالب گرد به اندازه‌ي دلخواه قالب بزنيد و داخل سيني چرب شده براي مدت 15 تا 18 دقيقه يا تا زماني كه قهوه‌اي روشن شود، بپزيد و روي توری فلزي كاملاً خنك كنيد.

روكش شكلاتي:

روي حرارت غيرمستقيم شكلات و روغن را آب كنيد و نيمي از شيريني را داخل آن فرو كنيد و روي كاغذ روغني داخل يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد.

برچسب ها: شیرینی شکلاتیشیرینی بدون فرشيرينی گردويیطرز تهیه شيرينی گردويی تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است