Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:36

آلفاژور با مرنگ

آلفاژور با مرنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود٤٠-٤٥ عدد

 كره ١٢٥ گرم

شكر ٧٥ گرم

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

زردۀ تخم مرغ ٢ عدد

آب پرتقال ١ قاشق سوپخوری

نشاستۀ ذرت ١٥٠ گرم

آرد ١٠٠ گرم

بیكینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری

نمك ١ پینچ

سس کارامل 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

پودر نارگیل ۱۰۰ گرم 

مواد لازم برای تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ ٢ عدد

شكر ١٥٠ گرم

نشاستۀ ذرت ١ قاشق چایخوری

رنگ خوراكی صورتی و سبز به میزان لازم

مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ١٨٠ درجۀ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخم‌مرغ، آب پرتقال و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر به قطر ۴ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

سپس آن را به مدت ١٢-١٥ دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنك شود.

اکنون قدری سس كارامل روی کوکی ها بگذارید و اندکی پودر نارگیل بپاشید و مرنگ ها را روی هر یك از کوکی ها قرار دهید.

روش تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ ها و شكر را به روش بن‌ماری با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و نشاستۀ ذرت را به آن بیفزائید.

حالا به قسمتی از مرنگ رنگ صورتی بزنید و آن را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ M1 بریزید.

سپس مرنگ را به شکل شكوفه روی صفحۀ سلیکونی پایپ کنید.

باقیماندۀ مرنگ را به رنگ سبز درآورید و با ماسورۀ برگ شکوفه ها را بیارائید‌.

حالا رزت‌های مرنگ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا خشک شوند، در فر گرم کرده با دمای 100 درجۀ سانتیگراد بپزید.

یادآوری

سس کارامل را می توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

برچسب ها: شیرینی پزیروش تهیه مرنگآلفاژورآشپزباشیشور و شیرینآلفاژور با مرنگدستور تهیه آلفاژور با مرنگدستور تهیه مرنگ تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است