Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:20

ترافل ترد گیلاس

ترافل ترد گیلاس

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 60 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

كره‌ بادام‌زمینی 250 گرم

 

كورن فلكس یك و یك‌سوم پیمانه

 

كمپوت گیلاس خردكرده 100 گرم

 

شكلات چیپسی 80 گرم

 

گردو خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

نارگیل تازه و رنده‌كرده حدود 2 پیمانه

 

پودر شكر 200 گرم

 

كره‌ بادام‌زمینی 250 گرم

 

كورن فلكس یك و یك‌سوم پیمانه

 

كمپوت گیلاس خردكرده 100 گرم

 

شكلات چیپسی 80 گرم

 

گردو خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

نارگیل تازه و رنده‌كرده حدود 2 پیمانه

 

 

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

كره، پودر شكر و كره‌ی بادام‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد.

آن‌گاه كورن فلكس گیلاس، شكلات چیپسی و گردو را به مایه بیفزائید. پس از مخلوط كردن، هر بار به اندازه‌ 1 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در نارگیل رنده كرده بغلتانید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیترافلانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیآموزش ترافلانواع ترافلمژگان فرهنگدستور ترافلترافل ترد گیلاسمواد اولیه ترافل تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است