Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:16

مثلث های طلایی

مثلث های طلایی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

40 نفر

مواد مورد نیاز

 مثلث های طلایی

كره 125 گرم

شكرریز  2 قاشق سوپخوری

عسل  2 قاشق سوپخوری

كشمش پلوئی 75 گرم

جوی خرد كرده  50 گرم

آرد ساده   90 گرم

آرد برنج 45 گرم

 

طرز تهیه شیرینی مثلث های طلایی

سینی فر (تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكر و عسل را با همزن برقی بزنید تا سفید، سبك و یكدست شود. حالا كشمش و جو را اضافه كنید. بعد مخلوط دو آرد را بیفزائید. حالا با استفاده از قاشق فلزی، مواد را هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را روی كاغذ آلومینیومی بگذارید و آن را به شكل مثلث درآورید و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون با استفاده از چاقوی تیزی، خمیر را به ضخامت 5/0 سانتیمتر برش دهید. آن‌گاه در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید تا كمی طلائی رنگ شود.

برچسب ها: آشپزیآموزش شیرینیدستور تهیه شیرینیطرز تهیه شیرینی مثلثی تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است