Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:38

شیرینی تلی بابا

شیرینی تلی بابا

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مارگارین.....................125 گرم                  

روغن مایع...............100 میلی‌لیتر             

ماست.................1 پیمانه                       

سرکه................75 میلی‌لیتر               

تخم‌مرغ...............1 عدد              

بیکینگ‌پودر...............10 گرم                    

آرد...............به مقدار لازم   

مغز فندق..................به تعداد لازم

مواد میانی:

کادایف................250 گرم

شکر .................2 قاشق سوپخوری

دارچین   ...................   یک‌دوم قاشق چایخوری

مغز گردو..................1 پیمانه

 

مواد شربت:

آب2................ پیمانه

شکر................3 پیمانه

آب لیموترش..................چند قطره

روش‌تهیه

مارگارین را ذوب کرده و داخل ظرفی بریزید تا سرد شود. روغن مایع، ماست، سرکه، تخم‌مرغ، بیکینگ‌پودر و آرد را به آن افزوده و خمیری که به دست نچسبد، تهیه کنید. روی خمیر را با پارچه نمناکی پوشانده و 20 دقیقه استراحت دهید.

برای مواد میانی، کادایف‌ها را جدا کرده و شکر و دارچین پاشیده و گردو را اضافه کنید.

از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه نعلبکی باز کرده و داخل آن از مواد میانی قرار داده و ببندید و فرم توپی به آن بدهید.

شیرینی‌ها را داخل سینی فر چرب شده چیده و روی آن‌ها یک عدد فندق قرار داده و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید تا ولرم شوند و شربت ولرم را روی آن‌ها بریزید.

برای تهیه شربت،آب، شکر و آب لیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. 20 دقیقه جوشانده و بعد کنار بگذارید تا ولرم شود.

برچسب ها: طرز تهیه شیرینیشیرینی خشکشیرینی خانگیشیرینی تلی باباطرز تهیه شیرینی تلی بابا تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است