Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 07:36

شیرینی قهوه

شیرینی قهوه

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر شكر 50 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

قهوه‌ی فوری 1 قاشق چایخوری

 

آرد 370 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

فندق برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنام آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

فر را با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس روغن مایع، تخم‌مرغ و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را كم كم درون مایه‌ی فراهم كرده بریزید تا خمیر نرمی به دست آید.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آنها را با فاصله در سینی بچینید و رویشان فندق بگذارید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی قهوهکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسردستور تهیه شیرینی قهوه تعداد بازديد: 1869 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است