Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:48

بیسكویت نارگیل و گیلاس

بیسكویت نارگیل و گیلاس

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  125 گرم

 

پودر شكر  150 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  180 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

گلسه‌چری خردكرده  90 گرم

 

پودر نارگیل  60 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

 آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی ‌بزنید تا سفید و پفكی شود.

 سپس تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ پودر، گلسه چری و پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی بچینید.

 اینك روی خمیرها نیز گلسه چری بگذارید و به مدت تقریبی 10-15دقیقه، در فر بپزید.

بیسكویت را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید و با گلسه چری تزئین كنید.

 

برچسب ها: بيسكويتانواع بيسكويتبیسكویت نارگیل و گیلاسدستور بيسكويتطرز تهيه بيسكويتبيسكويت نارگيلبيكويت گيلاس تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است