Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:40

شيرينی نگين

شيرينی نگين

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد سفيد.................550 گرم

پودر هل سبز.................2/1 قاشق چايخوري

روغن جامد يا كره..................300 گرم

كنجد...............به ميزان دلخواه

پودر قند...................200گرم

زرده تخم‌مرغ.................1 عدد

تخم‌مرغ كامل................1 عدد

ماست................... به اندازه كافي

روش‌تهیه

كره و پودر قند را كاملاً بزنيد تا حجم آن 2 برابر شود. بعد 2 زرده و سپس 1 سفيده تخم‌مرغ و هل را بيافزاييد. كم‌كم آرد سفيد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا خميري يكنواخت كه به دست نچسبد به دست آيد. براي تنظيم لطافت خمير در صورت ضرورت مي‌توانيد از مقدار خيلي كمي ماست استفاده كنيد. بعد خمير را روي تخته كار آرد اندود به ضخامت نيم سانتي‌متر پهن كنيد و با قالب دلخواه قالب بزنيد. بعد 1 عدد سفيده تخم‌مرغ باقيمانده را با يك قاشق چايخوري پودر قند مخلوط كرده و با برس روي شيريني بماليد. روي شيريني را كنجد پاشيده آنها را در سيني فر چيده و با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد تا زير و روي شيريني طلايي شود.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینی پزیشیرینی خانگیشيرينی نگينطرز تهیه شيرينی نگين تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است