Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:43

پیچک های شكلاتی

پیچک های شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

خمیر هزارلا به اندازه‌ی 20×24 سانتیمتر (1 ورق)

 

شكلات شیری آب‌كرده 100 گرم

آشپزباشی

 

خمیر را از پهنا به دو قسمت كنید و هر قسمت را از درازا به قطعه‌های 2 سانتیمتری برش دهید تا نوارهائی به طول 10 و عرض 2 سانتیمتر به دست آید.

آن‌گاه هر یك از نوارها را بتابانید و با فاصله، در سینی بگذارید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

حالا صبر كنید تا پیچك‌ها خنك شوند. سپس سر هر یك از آن‌ها را در شكلات فرو ببرید. بعد روی فویل بگذارید. و صبر كنید تا شكلات ببندد.

اینك پیچك‌ها را در ظرف دردار مناسبی قرار دهید و در هنگام گردش میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیخمیر هزارلاشكلات شیریآشپزباشیپیچک های شكلاتی تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است